Péntektől újabb teljes útzárak várhatóak Vác térségében

2024. szeptember 18. – 17:19

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptember 19-én több, a Dunakanyarban, Pest vármegye keleti oldalán várhatóak újabb teljes útzárak a hajnali, reggeli és délelőtti órákban is, írta közleményében a Magyar Közút.

A 12-es főút Vác és Verőce közötti szakaszán várhatóan 5 órától várható teljes zár. A 2-es főúton Sződligetnél már szerda éjszaka félpályás, holnap délelőtt pedig teljes zár is lehetséges. Szintén a 2-es főutat érintően Sződliget és Vác között, valamint Vác lakott területen belül, a Gödöllői út és Rádi út között számíthatnak a délelőtti órákban teljes pályás korlátozásra a közlekedők. Valamennyi helyszínen az országos mellékutakon vagy önkormányzati szakaszokon kerülhetnek a közlekedők. Egyes lezárások miatt az M2-es autóút bizonyos részeit is díjmentesen használhatják majd a közlekedők, a pontos szakaszokat a lezárásokhoz fogják igazítani a szakemberek.

Elsősorban Pest vármegyében várhatóak további útlezárások a csütörtöki nap folyamán, de a közlekedőknek érdemes Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Baranya, vagyis a Duna vonalán található vármegyékben fokozott óvatossággal közlekedniük, mert ezekben a térségekben is lehetnek még bizonyos fokú korlátozások a levonuló árhullám függvényében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!