Menczer: Magyar Péter egy notórius hazudozó

2024. szeptember 14. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter szerint a kormány hangos migránsozása is csak elterelés a csermajori menekültszállásról, a magyar gazdaság és az egészségügy válságáról. A Tisza Párt politikusa ezután kijelentette: Vitnyédre hívná Orbán Viktort, hogy ott válaszoljon a helyi lakosok kérdéseire arról, valóban menekülttábor épül-e náluk.

Erre reagált most Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer a Facebookon közzétett bejegyzésében azt mondta, Magyar egy notórius hazudozó, ezért nem kapott a Fideszben sosem politikai munkát. „Mindig kért, könyörgött, pitizett, de soha nem kapott, és ennek egyik oka az, hogy egy notórius hazudozó” – mondta Menczer, majd azzal folytatta: Magyar most a bevándorlásról hazudik, pedig az igazság az, hogy amíg az Orbán-kormány vezeti az országot, addig Magyarországból nem lesz bevándorlóország, és soha sehol nem lesz migránstábor.

„Ha Brüsszel azt akarja, hogy engedjük be a bevándorlókat, akkor összegyűjtjük őket, felrakjuk a buszra, és elvisszük Brüsszelbe, von der Leyen asszonynak ajándékba” –mondta Menczer. Szerinte Magyar Péter brüsszeli szabályokat akar, de ezek a szabályok oda vezetnek, hogy ártatlan embereket gyilkolnak meg.

Szombaton reggel írtuk, hogy valami tényleg készül a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyédhez tartozó egykori mintagazdaság és iskola épületeiben, amiket erősen őriz a rendőrség. A helyiek sem kaptak tájékoztatást, mégis mindenki úgy tudja: itt menekülttábor lesz. Holott van a megyében erre alkalmas és már kiépített bázis. Sem a kormány, sem a rendőrség nem válaszol a Csermajor épületeiben kialakított táborral kapcsolatos kérdésekre. Pedig a helyiek úgy tudják, már érkezik az első transzport a sebtiben kialakított menekülttáborba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!