Magyar Vitnyédre hívja Orbánt, ahol a helyiek szerint menekülttábor épül

2024. szeptember 14. – 10:56

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter Vitnyédre hívná Orbán Viktort, hogy ott válaszoljon a helyi lakosok kérdéseire arról, valóban menekülttábor épül-e náluk.

A Tisza Párt elnöke szerint „miközben a kormánypropaganda habzó szájjal migránsozik és migráns buszoztatásról beszél, aközben arra az egyszerű kérdésre sem tudnak/akarnak válaszolni, hogy miért építenek teljes titokban migránstábort az osztrák határhoz közeli Vitnyéden. (…) Annyit sem érdemelnek a vitnyédiek és úgy általában a vidéki Magyarország, hogy a magát vidékbarátnak hazudó Orbán-kormány a szemükbe nézzen és megmondja az igazságot, hogy miközben szavakban a határok megvédéséről beszélnek, aközben több száz bevándorlót terveznek egy egykor jónevű iskola épületeibe költöztetni?”

Valami tényleg készül a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyédhez tartozó egykori mintagazdaság és iskola épületeiben, amiket erősen őriz a rendőrség. A helyiek sem kaptak tájékoztatást, mégis mindenki úgy tudja: itt menekülttábor lesz. Holott van a megyében erre alkalmas és már kiépített bázis. Sem a kormány, sem a rendőrség nem válaszol a Csermajor épületeiben kialakított táborral kapcsolatos kérdésekre. Pedig a helyiek úgy tudják, már érkezik az első transzport a sebtiben kialakított menekülttáborba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!