A rendőrök elfogták azt a párost, akik késsel rabolták ki a magyar bajnok bokszolót a Népligetnél

2024. szeptember 12. – 10:27

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök elfogták azt a párost, akik hétfőn kirabolták és késsel fenyegették Koloszár Valentin magyar bajnok bokszolót a Népligetnél – írta a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a sportoló nem tett feljelentést, hanem a TikTok-oldalán osztotta meg a történteket. Azt mondta, hétfő este Kaposvárra utazott volna haza busszal egy válogatott tornáról, amikor odalépett hozzá egy férfi a Népligetnél. A férfinál babakocsi és kisgyerek is volt, és arra kérte, hogy váltson fel neki húszezer forintot, mert buszjegyet akar venni, és kisebb címletekre van szüksége.

„Segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet” – mesélte Koloszár. A férfi a babakocsit tolva elszaladt a pénzzel, de a válogatott bokszoló még úgy is utolérte, hogy közben meg volt pakolva táskákkal. Ekkor azonban megjelent egy nő késsel a kezében, és fenyegetőzni kezdett, és arra is utasította Koloszárt, hogy a tárcájában lévő többi pénzt is adja át nekik. A sportoló azt mondta a videójában, hogy azért nem merte leütni a párost, mert van egy kétéves felfüggesztett börtönbüntetése egy korábbi ügy miatt.

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeptember 11-én tanúként hallgatták ki a sportolót, majd azonosították a feltételezett elkövetőket. A 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát a budapesti rendőrök szeptember 11-én fogták el, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!