Kirabolták és késsel fenyegették Koloszár Valentin magyar bajnok ökölvívót a Népligetnél

2024. szeptember 10. – 19:48

Másolás

Vágólapra másolva

Kirabolták és késsel fenyegették Koloszár Valentin ökölvívóbajnokot a Népligetnél – írja a Blikk.

A tavaly 57 kilogrammban magyar bajnoki címet nyerő ökölvívó TikTok-oldalán számolt be az esetről. Hétfőn Kaposvárra utazott volna haza busszal egy válogatott tornáról, amikor odament hozzá a Népligetnél egy férfi. A férfinál babakocsi és kisgyerek is volt, és arra kérte, hogy váltson fel neki húszezer forintot, mert buszjegyet akar venni, és kisebb címletekre van szüksége.

„Segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet” – mesélte Koloszár. A férfi a babakocsit tolva elszaladt a pénzzel, de az ökölvívó még úgy is utolérte, hogy közben meg volt pakolva táskákkal.

A férfi könyörögni kezdett, hogy szüksége van a pénzre, mert meg akarják ölni. Ekkor azonban megjelent egy nő is, Koloszár szerint késsel a kezében, és fenyegetőzni kezdett, hogy ne bántsa a tolvajt. A bokszoló szerint egyértelmű volt, hogy a két ember összejátszott, és azt sem zárta ki, hogy egy harmadik beépített ember is a környéken lehetett.

A sportoló elmondása szerint egy biztonsági őr is a helyszínen volt, de ő nem lépett közbe. „Mondta, hogy ő nem látott semmit, nem szúratja le magát. Megkérdeztem, mit fog csinálni, ha szétverem a csávót? Erre azt válaszolta, hogy kihívja a rendőröket” – mesélte Koloszár a videójában.

Koloszár végül nem merte leütni az őt kifosztó párost, ugyanis már van egy kétéves felfüggesztett börtönbüntetése, állítása szerint azért, mert önvédelemből leütött egy másik férfit. Az ökölvívó arról nem számolt be a videóban, hogy tett-e feljelentést az ügyben, de elmondása szerint a biztonsági kamera rögzítette a történteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!