A Vasárnap.hu nem működik tovább együtt Bese Gergő atyával

2024. szeptember 7. – 16:45

Másolás

Vágólapra másolva

„Felfüggesztjük Bese Gergő szerzői működését a lapnál” – jelentette be szombaton a Vasárnap.hu keresztény hírportál egy mindössze egybekezdésnyi terjedelmű közleményben. A Vasárnap.hu korábban több cikket is közölt Besétől, még szeptemberben, de ezeket a pénteki hír napján – amikor kiderült, hogy Bese melegpartikon vett részt – szó nélkül eltávolították az oldalról. Orbán Viktor Facebook-oldaláról még aznap eltűntek azok a Besét ábrázoló fotók, amelyeken ő áldotta meg a Karmelita irodáit.

„A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke felfüggesztette papi szolgálata alól Bese Gergő Pétert. A Vasarnap.hu szerkesztősége ezzel megegyezően felfüggeszti Bese Gergő szerzői működését a lapnál” – olvasható a lap közleményében.

Pénteken derült ki a Válasz Online értesülései szerint, hogy a legfelsőbb kormányzati köröket is megjárta egy akta, amely szerint Bese Gergő dunavecsei plébános melegpartikon vehetett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal. Besét még pénteken felmentették a papi szolgálata alól.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!