A Demokrata párhuzamos univerzumában Donáth Anna anyja abortuszra ment, ezért Magyarország csodálatos olimpiát rendezett 2024-ben

2024. augusztus 29. – 14:05

Másolás

Vágólapra másolva

Botrányos véleménycikket jelentetett meg a Demokrata Ungváry Zsolt tollából: a publicista olyan alternatív univerzumot vizionál, ahol Donáth Anna meg sem született, mert az anyja abortusznak vetette alá magát, ebből az következik, hogy Magyarország olimpiát rendezett 2024-ben, ami természetesen tökéletesen sikerült, unikornisokkal, szivárvá soha véget nem érő napsütéssel, óriási magyar sikerekkel.

Az írás maga egyébként kifejezetten rövid, de azt, hogy a szerző mit akart vele üzenni, egyértelműen kifejezi: ha Donáth Anna nem született volna meg, 2024-ben olimpiát rendeznek a virágzó Magyarországon, ahol minden impozáns, gyönyörű és nagyon keresztény – már ha az abortusz ünneplését nem számoljuk bele, ugye.

„A folyó fölött hologram formájában megjelent a kereszt, az ország keresztény múltjára utalva; a Szent Korona képe, ami az ezerévesnél is régebbi államiságot szimbolizálta, és felcsendültek Varga Miklós Európa című dalának hangjai (»…A sötét felhő végre mind aludni tér / Földjében túl sok már a vér…«)” – írja Ungváry.

„A záróünnepségen a második ciklusa végén járó Trump elnök barátjától, Orbán Viktor miniszterelnöktől jelképesen átvette az olimpiai zászlót” – zárja az írást a publicista, hogy aztán némileg visszatérjen a valóságba, és a kínaiaknak, az amerikaiaknak és az oroszoknak adja az éremtábla dobogós helyeit, természetesen úgy, hogy Magyarország közvetlenül mögöttük végez.

A Momentum 2017-ben épp a NOlimpia-kampánnyal lett ismert. Ebben aláírásokat gyűjtöttek, hogy tartsanak-e népszavazást az olimpiáról, mire a kormány visszavonta a 2024-es budapesti olimpiai pályázatát.

Nem ez az első eset, hogy a Momentum egy képviselőjének halálát kívánják az interneten: a nyíregyházi Jósa András tagkórház dr. Kornafeld János szülész főorvosa trágár kommenteket írt Cseh Katalin egyik Facebook-posztjához. A csoportvezető főorvos a következőket írta a poszthoz, amiben a Momentum EP-képviselője bejelentette, hogy az UEFA-hoz fordulnak, hogy megakadályozzák a Gazprom Fradi-szponzorációját:

Édesmama pedig tegyen lépéseket, hogy a vaginádon keresztül fordítson ki,s s úgy húzzon a s saját nyakadbaromarc'...ha már nem szopta le inkább édespapát...anno!

Tudtam volna szakszerüen használni a kedvenc játékodat,a botmixert is esetedben...akár 9 hónapos magzati korodban is…

A kórház első körben felfüggesztette az orvost, majd vizsgálatot indítottak, aminek a végén azonnali hatállyal megszüntették a jogviszonyát.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!