Lázár szerint fideszes körökben nagy igény lenne Simonka torkának elvágására, de ő ezt nem tudja kielégíteni

2024. augusztus 16. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

„Eddig nem merült fel lehetőségként, hogy ilyen eszközhöz folyamodjak” – mondta Lázár János arról, hogy a volt fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György úgy nyilatkozott, Lázár egyszer azt mondta neki, „ha az útjába áll, elvágja a torkát”.

„Biztosan nem mondtam ilyet, az is bizonyíték erre, hogy amit ígérek, azt meg szoktam csinálni. Mindenki ismer az országban. Fideszes körökben és Békésben nagy társadalmi igény lenne erre, de nem tudom ezt kielégíteni. Bukott bűnöző politikusok kommentjeivel nem foglalkozom” – folytatta az építési és közlekedési miniszter a pénteki sajtótájékoztatóján.

Simonka ugyanis azt állította, hogy Lázár bosszúból indította el az ellene zajló büntetőügyet, mivel korábban sokszor lépett rá a miniszter tyúkszemére. Például amikor megpróbálta megakadályozni, hogy megszerezze a mezőhegyesi ménesbirtokot. Ezért Lázár az ő ügyében „utasításokat adott az ügyészségnek”.

Lázár viszont ezt kikérte magának, ahogy azt is, hogy az újságírók erről kérdezték. A miniszter sajnálja, hogy „bukott politikusnak” adnak felületet a tévében, hogy ilyenekről beszéljen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!