„Meg kellett védenem a lányomat” – megszólalt a férfi, aki elgázolt, majd félmeztelenül baltával fenyegetett egy fiatalt Vácon

2024. augusztus 12. – 20:32

Másolás

Vágólapra másolva

Kiengedték a rendőrök az őrizetből azt a férfit, aki szombaton elgázolt, majd félmeztelenül egy baltával fenyegetett egy fiatalt Vácon – írja a Blikk. A férfi állítja: borzasztóan feldúlt volt az esetnél, és azt mondja: „Meg kellett védenem a lányomat, de nem akartam elütni a támadót”.

Vasárnap írtuk meg, hogy szombaton elütött egy embert, majd baltával a kezében fenyegette egy férfi Vácon. A rendőrség azt írta: az ügyben emberölés kísérlete és szexuális erőszak kísérletének elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, de a folyamatban lévő eljárásról többet nem mondanak.

Az RTL később helyi forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a támadás előzménye egy szexuális erőszak kísérlete volt. Szerintük az elütött fiatalember megpróbálta megerőszakolni az őt elütő férfi 15 éves nevelt lányát. Azt biztosan tudni lehetett, hogy a kocsi alá szorult fiatal férfi súlyos sérülésekkel kórházban van, és ellene szexuális erőszak kísérlete miatt folyik eljárás.

A Blikk most elérte a gázoló nevelt lányának barátját, akin keresztül a gázoló is üzent. Ő azt mondja: borzasztóan feldúlt volt, amikor meghallotta, hogy a lányát megtámadták, de nem akart bajt csinálni. „Megláttam, ahogy megy az utcán, próbáltam utolérni, aztán valahogyan a kocsi elé esett” – mondta az elütött fiatalról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!