RTL: Azért ütött el és fenyegetett baltával egy félmeztelen férfi Vácon valakit, mert az megpróbálta megerőszakolni nevelt lányát

2024. augusztus 11. – 19:49

Másolás

Vágólapra másolva

Azért ütötte el és fenyegette baltával szombat délután egy férfi egy fiút, mert az korábban szexuálisan zaklatta és megpróbálta megerőszakolni 15 éves nevelt lányát – írja az RTL saját forrásaira hivatkozva. A rendőrség korábban a Telexnek azt írta: az ügyben emberölés kísérlete és szexuális erőszak kísérletének elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Vasárnap délben számoltunk be arról, hogy Vácon egy Opellel elütött, majd perceken keresztül baltával fenyegetett valakit egy félmeztelen férfi. A helyszínre tűzoltók, mentők és rendőrök is érkeztek, a sofőrt a rendőrök vitték el.

Az RTL most saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy az elütött fiú korábban szexuálisan zaklatta a sofőr nevelt lányát. A férfi az utcán véletlenül látta meg a lány támadóját, akit elütött. A fiú az autó alatt feküdt, amikor a férfi baltával fenyegette és állítólag többször meg is rúgta.

A rendőrség szerint a fiú teste a hátsó kerék és a sárvédő közé szorult. A helyszínre tűzoltók vonultak ki, akik egy speciális eszközzel emelték meg az autót, hogy kiemelhessék alóla a fiút. Őt később mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Az RTL szerint a félmeztelen férfi még azután is ordibált és őrjöngött, hogy a rendőrök is a helyszínre érkeztek. Őt később bilincsben vitték el, és emberölés kísérlete miatt indítottak ellene eljárást és még tart a kihallgatása. Az elütött fiú még mindig kórházban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!