Péntek éjjel megint szembement a forgalommal egy autó az Árpád hídon

2024. augusztus 11. – 09:58

Másolás

Vágólapra másolva

Pénteken, hajnali 1 előtt nem sokkal az Árpád hídon Pestről Buda felé a forgalommal szemben ment egy autó – derül ki a bpiautosok.hu taxis olvasójának fedélzeti kamerájával rögzített felvételből.

A történetről beszámoló taxis szerint amikor dudálva jelezte ezt a szabálytalanul haladó autó sofőrjének, akkor az visszafordult, így nem történt baj.

Júliusban egy férfi a forgalommal szemben hajtott fel a lopott taxival az Árpád hídra, ahol frontálisan ütközött egy Suzukival. A balesetben hárman meghaltak, négyen pedig megsérültek, illetve két embert súlyos, másik kettőt pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A baleset halálos áldozatai között volt a Suzuki egyik utasa, a 34 éves B. Ervin is, akit júniusban tanúként hallgattak meg a Schadl–Völner-ügyben.

Az Árpád híd elég sokszor kerül bele a balesetekkel, gyorshajtásokkal és más szabálytalanságokkal kapcsolatos hírekbe. A tavaly július 1-én, az éjszakai órákban egy spontán autóverseny miatt történt baleset óta végzett rendszeres ellenőrzések során gyorshajtáson ért 2538 autó és 2200 más jármű 86 és 95 km/óra közötti sebességgel ment át a hídon Pestről Budára, vagy az ellenkező irányba, a leggyorsabb autós pedig 161 km/órás tempóval száguldott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!