Ifj. Schobert Norbi bevonult tartalékos katonának

2024. augusztus 7. – 21:37

Másolás

Vágólapra másolva

Némileg meglepő bejegyzést tett közzé szerda este ifjabb Schobert Norbert az Instagramon, ahol egy honvédségi toborzóvideóval jelentette be, hogy csatlakozott a Magyar Honvédség tartalékosaihoz. Schobert ezzel a jelek szerint újabb elfoglaltságot talált magának a boksz után, amit a számára nem túl jól végződő Sztárbox miatt kezdett el komolyabban űzni.

„Én ugy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog, megvédeni az országot ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket. Ez egy ember gondolatából, sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség. Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé” – írta Schobert.

Állítása szerint nagyon megérintette a Magyar Honvédség új toborzókampányának mottója, vagyis az, hogy „Szeretem, Megvédem!”. Mint írta, ő is így gondolja, és mindenkit arra buzdított, hogy ha érdekli őket a haza védelme, akkor csatlakozzanak a Magyar Honvédséghez. Mondjuk a hashtagek között ott van az is, hogy #reklam, szóval így egy kicsit nehéz eldönteni, hogy pontosan mi motiválta a posztot.

Tőkés Bertalan, a Magyar Honvédség 1. Területvédelmi Ezred törzsfőnöke egyébként éppen szerdán beszélt arról, hogy Ócsán zajlik a már bevonult katonák vegyivédelmi és tűzakadály kiképzése. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, aki pár hónapja azt jelentette be, hogy a tartalékosok a budai Várban fognak díszőrséget teljesíteni, erről azt írta, „így születnek a harcosaink”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!