Elindult az ellen-Partizán

2024. augusztus 6. – 22:37

Másolás

Vágólapra másolva

Több hónap csúszással, de elindult a Köztér, az ellen-Partizánként beharangozott YouTube-csatorna – írja a Hvg.hu. Ahogy korábban mi is írtuk, a csatorna márciusban indult volna, és a vendég a 75. születésnapját akkor ünneplő Reviczky Gábor lett volna, de végül elhalasztották az indulást.

Egészen keddig. Az első vendég Süveg Márk rapper volt, azaz Saiid, a 2019-ben felbomlott Akkezdet Phiai egykori tagja. A beszélgetős műsor vezetője Kurucz Dániel, aki korábban a Fidelitas elnöke is volt. A Fidesztől és a politikától azonban nem távolodott el, mert 2014 és 2019 között a Miniszterelnökségen dolgozott, 2015-ben pedig kormánytisztviselővé nevezték ki.

Több NER-közeli filmes projekt is fűződik a nevéhez, például a Hungarikumokkal a világ körül című utazós dokumentumfilm-sorozat, amire korábban többmilliós állami támogatást kapott a produkciót jegyző cége. Kurucznak a Hvg.hu szerint több cége is van:

  • a Tralalala Zrt., a Köztér januárban bejegyzett gyártója,
  • az Olala Pictures Kft., ami szintén műsorokat gyárt,
  • és a Salalala Nonprofit Kft., amibe Kurucz 2018-ban szállt be.

Kurucz az egykori VIVA TV-s műsorvezető Meruk Marcell-lel készítette a Trianonról szóló, 1920 – Mi lett volna, ha című történelmi dokumentumfilmet, ami az M5 is vetített tavaly, és most közösen viszik az új csatornát.

A lap szerint az eredetileg tervezett, 28-30 fős stábnál jóval nagyobb létszámmal, negyven fővel állt össze a csapat. Értesüléseik szerint a fiatalokat célzó beszélgetős műsorokban vendégek lesznek Lil Frakk és Gege (aka 6363), valamint néhány politikus is, mint például Németh Szilárd, a fidelitasos Renge Zsolt és Szili Katalin.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!