Bogó Dániel lett a Megoldás Mozgalom új elnöke, üzent a kamupártozóknak is

2024. július 22. – 08:28

Másolás

Vágólapra másolva

Új elnöke lett a Megoldás Mozgalomnak, a pártot mostantól Huszár Viktor helyett Bogó Dániel vezeti – írja a MEMO sajtóközleményében.

Közleményük szerint az elnökség kiértékelte a párt 2024-es EP- és önkormányzati választási eredményeit, és elfogadta Huszár Viktor pártelnök lemondását. Az elnök a „párt mérsékelt EP-választási eredménye” miatt mondott le.

A Gattyán György vállalkozó által létrehozott Megoldás Mozgalom az EP-választáson utolsó lett, helyi szinten néhol ért el értékelhető eredményeket. Ezzel az EP-választáson rosszabb eredményt értek el, mint két éve az országgyűlésin: 16 ezer szavazatot kaptak (0,37 százalékot). Az önkormányzati választáson három településen: Mátraballán, Szamossályiban és Drávapiskiben a Megoldás Mozgalom polgármesterjelöltje nyert, és országosan összesen hét önkormányzati képviselőjük kezdheti meg a munkát októbertől. A Baranya vármegyei Drávapiskiben a polgármester és a teljes képviselő-testület a Megoldás Mozgalom színeiben győzött.

A MEMO alapítói egyhangúlag támogatták a párt eddigi alelnökét, Bogó Dánielt. Huszár Viktor alapítóként segíti tovább a párt munkáját.

„A mintatelepüléseinkkel bebizonyítjuk, hogy összefogással, odafigyeléssel, célzott alapítói támogatással a legelmaradottabb térségekben is lehet sikereket, jobb életet megvalósítani! A kétkedőknek, a »kamupártozóknak« üzenem, hogy szeretettel várjuk őket Drávapiskin, Szamossályin és Mátraballán, hiszen van mit tenni” – mondta Bogó Dániel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!