Gyereket felrúgó karateedző: Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni

2024. július 20. – 16:41

Másolás

Vágólapra másolva

„Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre” – mondta az ATV-nek az a jászberényi karateedző, aki napokkal ezelőtt felrúgott egy hétéves gyereket a szolnoki kalandparkban, mert az nem akart felmenni az egyik pályára.

A férfi azt mondta, szerencsére a felrúgott gyerek anyja is nyitott arra, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kisfiútól, ezért hamarosan találkozni fog a családdal.

„A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk” – mondta a karateedző, aki családjával jelenleg épp előre lefoglalt nyaralását tölti külföldön. Ugyanakkor a férfi megerősítette: áll a felelősségre vonás elé.

Az edzőt a szolnoki videó nyilvánosságra kerülése óta sokan illették súlyos vádakkal, korábbi tanítványai szerint őket is verte, egyikük állítja, őt meg is erőszakolta. Az ATV-nek nyilatkozott egy férfi, aki állítása szerint harminc éve ismeri a karateedzőt. A férfi azt mondta, az edző őt is bántalmazta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!