Lőcsei Lajos lett a Momentum új alelnöke

2024. július 11. – 14:39

Másolás

Vágólapra másolva

„Lőcsei Lajos a Momentum új alelnöke” – jelentette be a Facebook-oldalán Tompos Márton, a Momentum vasárnap megválasztott elnöke. Lőcsei elfogadta Tompos felkérését, és a kinevezésről szóló posztjában azt írta, szó sincs arról, hogy temetni kéne a Momentumot.

„A Momentum által képviselt értékek változatlanok, azonban nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk a lakosság hétköznapi problémáira. Meg kell szólítanunk és megoldást kell nyújtanunk azoknak a honfitársainknak is, akiknek egy átlagos hétköznap is kihívást és küzdelmet jelent” – írta Lőcsei Lajos.

A Momentum vasárnap tartotta a tisztújítását, amin Tompos Mártont választották meg pártelnöknek. Tompos a Telexnek adott interjújában arról beszélt, hogy sok beszéd helyett aktívabban kell tenni a problémák megoldásáért.

A Momentum a június 9-ei választáson elért 3,7 százalékos eredményével kiesett az Európai Parlamentből, és a Fővárosi Közgyűlésbe sem jutott be. A választás másnapján Donáth Anna bejelentette, hogy lemond a párt éléről, majd a teljes elnöksége követte a példáját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!