Megint baleset történt az Árpád hídon, most egy biciklist ütöttek el

2024. július 10. – 10:45

Másolás

Vágólapra másolva

Elgázoltak szerda reggel egy biciklist az Árpád hídon, írja a 24.hu. A rendőrség közlése szerint a baleset a híd Pestről Budára tartó oldalán, a Népfürdő utcai feljáró és az Árpád híd kereszteződésében történt. Az Országos Mentőszolgálatot tájékoztatása szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba az ötven év körüli férfit.

Kicsit több mint egy évvel ezelőtt, 2023. július elsején gázolt halálra egy gyorshajtó egy kerékpárost az Árpád híd járdáján. Az eset után felmerült, hogy a hasonló eseteket szigorúbban kellene büntetni, a gázoló azonban mostanra szabadon mozoghat Budapesten.

Múlt héten is történt egy súlyos baleset az Árpád hídon. Egy férfi a forgalommal szemben hajtott fel a lopott taxival az Árpád hídra, ahol frontálisan ütközött egy Suzukival. A balesetben hárman meghaltak, négyen pedig megsérültek, illetve két embert súlyos, másik kettőt pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők. A baleset halálos áldozatai között volt a Suzuki egyik utasa, a 34 éves B. Ervin is, akit júniusban tanúként hallgattak meg a Schadl–Völner-ügyben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!