Eltemették Tompos Kátyát

2024. július 3. – 07:07

Másolás

Vágólapra másolva

A nyilvánosság teljes kizárásával helyezték örök nyugalomra Tompos Kátyát – írja a Blikk. „Szeretünk, Kátya” – ez olvasható a 41 éves korában, hosszan tartó, ritka daganatos betegségben elhunyt színésznő sírján.

Tompos Kátyát teljes titokban temették el, a Blikket is csak egyik olvasójuk értesítette arról, hogy a május 31-én elhunyt színésznőt a napokban kísérték utolsó útjára a Farkasréti temető 31-es parcellájában. A család és a barátok mindenképpen zárt körű temetést szerettek volna, mert ahogyan Kátya az életében is zárkózott volt, úgy a búcsúztatását is csak a hozzá legközelebb állókkal akarták átélni a szerettei, írja a lap.

Májusban az egész országot megrázta a 41 éves színésznő halála. Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes az elmúlt két évben már nem lépett fel színházban és a koncertjei is elmaradtak. Gyógyítása külföldi gyógykezelést igényelt, ezért gyűjtést és egy jótékonysági gálát is szerveztek ennek finanszírozására. A szükséges összeget május végére sikerült összegyűjteni.

Tompos Kátyától a halála után sorra búcsúztak a művészek, és a Centrál Színház Facebook-profilja feketébe borult. Június 7-ére gyertyagyújtást is szerveztek az emlékére, erről itt számoltunk be. A 41 évesen meghalt színésznőről a Telexen ebben a cikkben emlékeztünk meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!