Orbán Ráhel szerint ő azt az anyukát képviseli, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud

2024. június 18. – 07:00

Másolás

Vágólapra másolva

Második születésnapját ünnepelte Orbán Ráhel luxusbababoltja, az Odu Store, a partiról a Blikk is beszámolt. Orbán Viktor legidősebb lánya arról beszélt a bulvárlapnak, hogy ő azt az anyukát képviseli, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud. „Az időbeosztás szerintem a legnagyobb kihívás, amivel bármelyik anyukának szembesülnie kell, függetlenül attól, dolgozik vagy háztartást vezet-e. Nyilván szeretnék több időt tölteni az Oduval, mint ami 24 órába belefér, de én azt az anyukát képviselem, aki akkor dolgozik és ott, ahol tud.” Szóba került az is, hogy nem rövid távra és gyors megtérülést tervez, mert ha így lenne, akkor mindenki bababoltot nyitna.

Orbán Ráhel olyan helyként tekint a bababoltjára, ahol „lehet beszélgetni a kihívásokról vagy a boldog pillanatokról, és ahol tanulni is lehet szakemberek segítségével”. Szerinte az Odu egyik missziója, hogy közösségi térként is funkcionáljon. Veszélyesnek tartja, ha tanácsokat osztogatnak az anyáknak, mert sok kudarcot és megszégyenítő érzést szülhet bennük. Orbán Ráhel azt vallja, hogy mindenkinek érdemes az ösztöneire hallgatnia.

A Blikk kérdésére azt is elmondta, miért állította hirtelen nyilvánosra az Instáját. „A BDPST Koncept a történetmesélésről szól, és szeretném a saját narratívámat én is elmesélni. Azt gondolom, elég sok értéket teremtünk, és nagyon jó dolgokat csinálunk ahhoz, hogy inspirálhassunk másokat, de sosem volt célom az, hogy celebbé váljak.” Orbán Ráhelnél visszatérő elem a narratíva fontossága, erről beszélt a 2022-es Brandfestiválon is, amikor a férje, Tiborcz István tulajdonában álló BDPST-csoportban végzett munkáját mutatta be. A miniszterelnök lánya egyébként nemcsak a „saját narratíváját” szokta bemutatni Instáján, hanem néha a Fidesz kampányüzeneteit is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!