Soproni Vitézynek: Úgy beszélsz, mintha még a dinamót is te találtad volna fel

2024. június 2. – 21:12

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt napokban úgy érzem, hogy úgy beszélsz, mintha még a dinamót is te találtad volna fel – mondta Soproni Tamás Vitézynek. Szerinte az arrogancia, amit Vitézy Dávid az utóbb időben képvisel az nagyon rossz, különösen, hogy korábban szakmai embernek tartotta.

Baranyi arról kérdezte Vitézyt, hogy miért szeretné a parkolás központosítást, annak tudatában, hogy a parkolás a „korrupció melegágya”. Szerinte ha a parkolás is egy BKV-szerű cég kezébe kerülne, akkor az jót tenne a korrupciónak, ráadásul a kerületek nem kapnának bevételt. Vitézy Varsó példáját hozta, ahol egységes és modern rendszer van, amivel jelentős erőforrásokat spórolnak meg. Szerinte a kerületeknél pedig van példa arra, hogy lehet hatékonyabban is működtetni a parkolást.

Grundtner András azt kérdezte Karácsonytól, hogy miért alakították ki az Üllöi úton szándékosan úgy a kerékpársávot, hogy az akadályt jelentsen. Karácsony szerint a IX. kerületeik örülnek annak a sávnak, különösen, hogy az összeköti a nagy budapesti rendszert, így a kerékpársávok rendszere nem szigetszerű.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!