Gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró Azahriah koncertjei miatt

2024. május 23. – 20:56

Másolás

Vágólapra másolva

Gyakrabban fog járni az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos pénteken, szombaton és vasárnap este Azahriah Puskás Aréna-koncertje miatt – írja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében. A BKK a közösségi közlekedés igénybevételét javasolja a koncertre érkezőknek.

A stadion környékén már 18:30-tól lezárhatják a Dózsa György utat és az Ifjúság útját, a várhatóan 22:30-kor véget érő koncertek után pedig a Stefánia utat zárják majd le körülbelül egy órára. A Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen. A BKK a közösségi közlekedés mellett a Mol Bubi közbringarendszer használatát is ajánlja. Közleményükben azt írják: a lezárások idején a környéken több busz és trolibusz is terelve közlekedik majd.

Azahriah első, május 25-i koncertjére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért meghirdettek egy második alkalmat, május 26-ra. Majd egy harmadik alkalmat is, május 24-re.

Azahriah, vagyis Baukó Attila a 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja. A legtöbben eleinte még Paul Streetként ismerték a YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira.

Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak az akkor frissen megnyíló Monyolandben, 2023 márciusában pedig már a Papp László Arénában adott telt házas koncertet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!