Még egy Azahriah-koncertet hirdettek meg a Puskásba, mert az elsőre pár óra alatt majdnem elfogytak a jegyek

2023. október 10. – 21:46

Másolás

Vágólapra másolva

A jövő május 25-i Azahriah-koncert mellé május 26-ára is meghirdettek egyet a Puskás Arénába – írja a Recorder a Supermanagement közleményére hivatkozva. Az első koncertre kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegyet vettek a rajongók, amivel az 95 százalékban sold out.

Az első koncertre ma 10-től lehetett jegyet venni, de a nagy érdeklődés miatt folyamatosan akadozott a jegyrendszer. Volt olyan pillanat, amikor 25 ezer vásárló várakozott egyszerre. A másnapi koncertre október 13-án 10:13-tól lehet majd jegyet venni. Azahriah lesz az első magyar előadó, aki fellép a felújított Puskásban, és most ő lett az is, aki hazai zenészként először és a leggyorsabban telt házat csinált a stadionban.

De ki az az Azahriah?

A 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja Azahriah, vagyis a mindössze 21 éves Baukó Attila. A legtöbben még Paul Streetként ismerték YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira. Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak az akkor frissen megnyíló Monyolandben, idén márciusban pedig már a Papp László Arénában adott telt házas koncertet. Sokan mégis a tavaly nyári, nagy sajtóvisszhangot kiváltó botránya miatt kezdték el megismerni. Azahriah májusban volt az After Podcast vendége.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!