Gulyás Gergely Magyar Péterről és Varga Juditról: Az ismert volt előttem, hogy ez egy borzalmas házasság

2024. április 11. – 13:45

frissítve

Gulyás Gergely Magyar Péterről és Varga Juditról: Az ismert volt előttem, hogy ez egy borzalmas házasság
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

„Az ismert volt előttem, hogy ez egy borzalmas házasság” – mondta a csütörtöki kormányinfó után a Telexnek Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter és Magyar Péter kapcsolatáról. Gulyás ugyanakkor hozzátette, azt nem tudta, hogy bánik pontosan a feleségével Magyar, főleg nem 10 éve.

Azért kérdeztük meg erről a minisztert, mert Bayer Zsolt fideszes publicista korábban azt írta Magyar Péterről, hogy a Fideszben „nagyjából 10 éve tudjuk, hogy bánik a feleségével ez a dupla nulla”, ezért „rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit”. Gulyás tehát tagadta, hogy neki ilyen mélységben és annyi ideje tudomása lett volna ilyesmiről, mint Bayernek. Bayer egyébként azután írt erről, hogy Varga Judit Hajdú Péter műsorában volt férjéről, és az általa elkövetett kapcsolati bántalmazásról beszélt. Magyar Péter erre úgy reagált, hogy felesége bizonyára azért mond ilyeneket, mert Rogán Antal zsarolja.

Gulyás kérdéseinkre azt mondta, nem szívesen beszél magánjellegű dolgokról, de „mindkét félnek azt is réges-rég megmondtam, hogy még a katolikus egyház álláspontja szerint is a különélés indokolt. Az egyikben volt hajlandóság, a másikban meg nem.” Nemzetbiztonsági kockázatot ugyanakkor akkoriban nem látott az igazságügyi miniszter rossz házasságában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!