Hármas vitára hívta ki Orbánt és Gyurcsányt Magyar Péter

2024. április 7. – 16:40

Másolás

Vágólapra másolva

„A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán” – írja Facebook Magyar Péter, aki vitára hívta ki a Fidesz és a DK vezetőjét:

„Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban.

Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.
ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő” – posztolta vasárnap délután Magyar Péter.

A hármas vita létrejöttére sok esély persze nincsen, Orbán Viktor 18 éve kerüli a választási vitákat, egyszer erre, másszor arra hivatkozva. Sokszor az az indok, hogy mindenki valaki másnak az embere, ezért nincs értelme vele vitázni. De amint látjuk, posztjában Magyar szerint is Orbán = Gyurcsány. Gyurcsány Ferenc ebben a kérdésben inkább arra hajlik, hogy Magyar Péter = Orbán, Orbán sokat kommunikált álláspontja szerint viszont Magyar = Gyurcsány. Vagyis a választási vita tervezete jelenleg így néz ki:

Forrás: Memecreator
Forrás: Memecreator

Frissítés: Röviddel Magyar Péter posztja után a Demokratikus Koalíció közleményben gurította tovább a Gyurcsány Ferenc felé rúgott lasztit, Dobrev Klárához, illetve DK-s polgármester-jelöltekhez irányítva Magyart, a pontos indoklást itt olvashatják el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!