A Fidesz reakciója a szombati tüntetésre: Magyar Péter baloldali politikus, vagyis háborúba vinné Magyarországot

2024. április 6. – 17:51

Másolás

Vágólapra másolva

Menczer Tamás, a külügyi szerepkörből a Fidesz kommunikációs igazgatójává avanzsált politikus a tüntetéssel egy időben rakott ki egy videót a Facebook-oldalára. Ebben azt fejtegeti, hogy Magyar Péter baloldali politikus lett, a dollárbaloldal része.

„Pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter és pontosan azok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”

– fogalmazott. Menczer figyelmeztette az embereket arra is, mit is akar szerinte az úgynevezett baloldal: a Fidesz kommunikációjából már jól ismert háborút, migránsokat és genderpropagandát. Menczer ezután arról beszélt, hogy a helyzet ma súlyosabb, mint valaha,

„a háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is”

Menczer végül hozzátette, hogy meg kell védeni Magyarországot, de erre „csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes”.

Magyar Péter szombaton bejelentette új egyesülete, a Legyél a változás! Egyesület nevét. Magyar Péter újabb tüntetést hirdetett szombat délutánra, azt követelte, hogy a kormány adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek. Varga Judit exférje fél 2-re hirdette meg a gyülekezést a Deák térre, de már akkor tele volt a tér emberekkel. A tömeg onnan átvonult a Kossuth térre, a tér és a környező utcák is teljesen megteltek a tüntetésre. Magyar a tüntetésen országjárást ígért, illetve újabb tüntetéseket hirdetett anyák napjára is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!