Varga Judit asztalosként térhet vissza

2024. március 27. – 22:04

Másolás

Vágólapra másolva

Varga Judit volt igazságügyi miniszter hosszú interjút adott Hajdu Péter Frizbi című műsorában, amelyben Magyar Péterrel közös, 16 éves házasságáról mesélt, az annak során elszenvedett traumákat részletezte.

Az adás végén Hajdu azt mondta Vargának, hogy úgy érzi, ő (Varga) hirtelen mindent elvesztett, vége lett a politikai karrierjének és a házasságának is. Válaszként a volt igazságügyi miniszter azt mondta, ettől függetlenül boldog embernek érzi magát, mióta kijött a bántalmazó kapcsolatából, visszanyerte azt az énjét, aki azelőtt volt, hogy Magyar Pétert megismerte.

A karrierjét érintően pedig arról kezdett beszélni, neki a politika inkább „a szolgálat felől volt megközelítve”, és csak egy életszakasz volt, amit minden nehézsége ellenére fantasztikusnak élt meg. Ugyanakkor mint mondta, nem érez semmi csalódást, most pedig végre van olyan dolgokra is ideje, mint a gyerekkori álmok kiteljesítése, ezért

beiratkozott egy asztalosképzésre.

„Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot” – mondta.

Varga Judit hozzátette, meglátja, mire megy majd ezzel, de sok ismerőse ment végig egy sikeres pályán úgy, hogy előtte fehérgalléros munkát végzett és aztán azt mondta, hogy elég volt abból, hogy nincs eredménye annak, amit csinál. „Szeretném látni, hogy mi az az eredmény, amin dolgoztam, és talán ezt az eredményt meg fogom kapni.” Érdekesség, hogy Windisch László ÁSZ-elnöknek, akit kézen fogva fotóztak le Varga Judittal nemrég, szintén van asztalos végzettsége 2020 óta.

A teljes műsorról írt összefoglalónk itt olvasható.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!