Ifj. Lomnici szerint egyetlen külföldi mértékadó sajtótermék sem foglalkozik a Magyar-üggyel, de a valóság mást mutat

2024. március 26. – 23:00

Másolás

Vágólapra másolva

Az M1 Ma este című műsorában is Magyar Péter kedden reggel nyilvánosságra hozott hangfelvétele volt a téma, amihez a szinte állandó vendégnek számító ifj. Lomnici Zoltánt, a Századvég tanácsadóját hívták be.

Ifj. Lomnici először arról beszélt, hogy nem lehet bulvárkérdésként kezelni a nyomozóhatóságokba vetett hitet, amit szerinte az is bizonyít, hogy: „Talán nem véletlen, hogy nem vették át mértékadó külföldi sajtótermékek ezt az egész ügyet, pedig már egy hónapja zajlik.”

Azt nem tudni, hogy ifj. Lomnici mit tart mértékadónak, de csak ma olyan elismert és nagy elérésű honlapok számoltak be arról, hogy Magyar az ügyészségen adott át szerint bűncselekményt bizonyító hangfelvételt, mint az Euronews, a AP amerikai hírügynökség, az AFP, a Politico, a Bloomberg, vagy a Reuters hírügynökség.

De nemzetközi sajtó nem csak ma kapta fel a fejét Magyarra, a BBC például már február 14-én is beszámolt róla a pedofilüggyel kapcsolatban, egy nappal korábban pedig a Reuters írt Magyar színrelépéséről és a Partizánnak adott interjújáról, hétfőn pedig a brit Guardian közölt portrét a politikai mozgalmat is beígérő Magyarról, de az Egyesült Államokban inkább konzervatívnak számító Fox News is átvette az AP egyik Magyarról szóló hírét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!