Szentkirályi Alexandra Kamuméterrel izzította be a kampányát

2024. március 22. – 14:32

Másolás

Vágólapra másolva

„Ígérgetni Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is” – mondta az első kampányvideójában, a Kamuméterben a fideszes Szentkirályi Alexandra, aki a hivatalban lévő főpolgármester egyik kihívója lesz a júniusi választáson.

A Városháza parkba látogatott el először, és fiatalosan, lendületesen megállapította a zöldet keresve, hogy nem sok valósult meg abból, amit Karácsony mondott 2019-ben. Egy murvás sáv, és a megváltozott parkoló, adott lehangoló számadást, és rá is ütötte a kamupecsétet az ígéretre.

Egészen az 53. másodpercig kellett várni arra, hogy összegyurcsányozza Karácsonyt, aztán azt is megtudtuk a hátralévő hét másodpercben, hogy a város többet érdemel és változás kell.

Szentkirályi Alexandra, aki korábban Tarlós István főpolgármester-helyetteseként már kipróbálhatta magát a városvezetésben, a múlt héten Szentkirályi Facebook-oldalán jelezte, hogy a felkérést elfogadja, mert szerinte itt az ideje lecserélni a lejárt lemezt. „A nemzet fővárosa olyan főpolgármestert érdemel, aki nem a kormány ellen harcol, hanem együttműködik a kormánnyal a budapestiek gyarapodásának érdekében”. Szentkirályi Alexandra politikai pályájáról ebben a cikkben írtunk részletesebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!