Szentkirályi szerint Karácsony lejárt lemez, és főpolgármesterként leváltaná Gyurcsány embereit

2024. március 14. – 17:19

Másolás

Vágólapra másolva

Tisztelettel és nagy elszántsággal fogadta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Fidesz budapesti választmányának felkérését, hogy a kormánypártok főpolgármester-jelöltjeként induljon el a június 9-i önkormányzati választáson.

„A nemzet fővárosa ma Gyurcsány Ferenc fogságában van. Ő csinált főpolgármestert Karácsony Gergelyből, majd ültette a nyakába a saját, levitézlett embereit”

– fogalmazott Szentkirályi a Facebook-oldalán megosztott videóban.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Budapest Karácsonynál, a lejárt lemeznél többet érdemel. „Minden, ami Budapesten történik arról szó, hogy Karácsony Gergelynek ki kell fizetnie Gyurcsány embereit.” Szentkirályi szerint ezért kong üresen a kassza, ezért került Budapest csődközeli helyzetbe, ezért ritkítják a tömegközlekedési járatokat. Sőt, még azt is állította, hogy ezért állunk dugóban.

„Karácsony Gergely botrányról botrányra bukdácsol, és a legkisebb problémát sem sikerült megoldania” – folytatta a kormányszóvivő, aki szerint Karácsony a város ügyei helyett Gyurcsány kéréseit teljesíti, és ez méltatlan állapotokat teremt. Itt az ideje lecserélni a lejárt lemezt Szentkirályi szerint.

„A nemzet fővárosa olyan főpolgármestert érdemel, aki nem a kormány ellen harcol, hanem együttműködik a kormánnyal a budapestiek gyarapodásának érdekében.”

Az idei választás tétje szerinte, hogy Budapest Gyurcsány érdekei helyett a budapestiek érdekeiről szóljon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!