Elfogták a 19 éves férfit, aki a XV. kerület több pontján is mutogatta magát

2024. március 19. – 11:12

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a XV. kerület több részén is szeméremsértően viselkedett. A 19 éves férfi március 12-én a délutáni órákban a Dugonics utcában egy fiatal lány előtt mutogatta magát, majd ugyanezt tette két nap múlva az Istvántelki vasútállomáson is egy másik nő előtt, írj a Police.hu.

A bejelentések alapján a rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve azonosították a férfit, majd március 15-én a XV. kerületben elfogták, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el. Felmerült a gyanú, hogy a férfi korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket a kerületben, ezt a rendőrség vizsgálja.

Múlt héten egy bicskei férfit vettek őrizetbe a rendőrök szeméremsértés vétsége miatt, miután egy nyíregyházi lánykollégium lakói jelezték, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd mikor kinéztek, azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett. A 44 éves gyanúsítottról kiderült, hogy már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket a városban.

Csütörtökön pedig egy pécsi iskola igazgatója tett feljelentést, mert előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett, amit az utcáról az iskola tanulói látták. A rendőrök a 33 éves férfit is elfogták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!