Egy nap alatt egy nyíregyházi és egy pécsi férfit is elfogtak, akik iskola mellett végeztek önkielégítést

2024. március 15. – 14:48

Másolás

Vágólapra másolva

Tíz percen belül két mutogatós férfi elfogásáról is hírt adott a rendőrség.

A rendőrségre csütörtök éjfél körül az egyik nyíregyházi lány kollégium nevelője tett bejelentést, mivel az intézmény lakói jelezték neki, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd mikor kinéztek azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett.

A bejelentést követően a járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, majd öt perccel később a kollégium közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, olvasható a Police.hu-n. A bicskei férfit előállították, szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is.

Az is kiderült, hogy a 44 éves gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a budapesti rendőrség szexuális bűncselekmény elkövetése miatt rendelte el a körözését.

Csütörtökön egy pécsi iskola igazgatója is feljelentést tett a rendőrségen, mert előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett, ezt az utcáról az iskola tanulói látták, írja a Police.hu.

A rendőrök a 33 éves férfit a lakásában elfogták, előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!