Bencsik Gábor Magyar Péterről: Nem elég jobbról jönni, tehetségesnek is kell lenni

2024. március 18. – 11:43

Másolás

Vágólapra másolva

“Én most végignéztem a zászlóbontását. Tudom, a keleti harcművészetnek van egy aranyszabálya, hogy tiszteld az ellenfeledet. Nagyon fontos szabály. De ez egy vizesnyolcas. Olyan harmatgyenge. Fölmondta az összes ellenzéki panelt,kivétel nélkül mindet” – mondta Magyar Péterről a HírTV Sajtóklub c. műsorában Bencsik Gábor jobboldali újságíró, aki súlytalannak nevezte Magyart. “Nem elég jobbról jönni, tehetségesnek is kell lenni. Ez egy tehetségtelen ember” – mondta még.

A Sajtóklubban a március 15-i eseményeket elemezték hosszan, a legtöbbet Orbán Viktor Nemzeti Múzeumnál tartott beszédéről beszéltek, innen tértek át Magyarra.

"Bocsánat, de a szart bárhogy turmixoljuk, szar lesz, rakhatunk bele bármennyi citromot – fogalmazott Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője. “Az a feladata, hogy a jobboldalt megszólítsa, de az látszik a kutatásokból, hogy a jobboldalt nem tudja megszólítani” – mondta azzal, hogy szerinte ugyanarra a sorsra fog jutni, mint Márki-Zay Péter.

“Aztán felmerül a kérdés, hogy mibűl? (…) Ennyit keresett a Diákhitel Központ vezetőjeként? (…) Vagy esetleg jött az Action for Democracytól vagy a CIA-tól kis mikroadomány?” – folytatta Néző azzal, hogy annak is utána fognak járni, miből futotta Magyarnak olyan színvonalú eseményre, amit március 15-re szervezett.

Szóba került a beszélgetés során Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje is. Róla elhangzott, hogy tudják, hogy nem ő a favorit ebben a versenyben, de hosszú távon gondolkodnak, fiatal, és fölépülhet a pálya előtte, és akár most is megnyerheti ezt a versenyt.

Gajdics Ottó szerint ha Szentkirályi eléggé hisz abban, hogy nyerhet, akkor le fogja nyomni Karácsonyt, és hozzátette azt is, hogy Szentkirályi nem kvótanő, hiszen már bizonyított. Gajdics Szentkirályit amúgy esélyesebbnek gondolja ezen a területen, mint Magyar Péter politikai szereplőként.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!