Törley Katalin: Lökdöstek, megütöttek, lekurváztak Orbán rajongói március 15-én

2024. március 16. – 13:56

Másolás

Vágólapra másolva

Nem viselték jól Orbán Viktor rajongói, hogy Törley Katalin és a Tanítanék aktivistái megpróbálták megzavarni a miniszterelnök március 15-i beszédét a Múzeumkertnél.

„Először csak lökdöstek és kiabáltak velünk, később már zászlórúddal és kézzel is megütöttek többünket. Engem többször is kurvának neveztek, a legdurvább mégis az volt, amikor egy társunkat nem akarták hagyni békében kimenni a tömegből, még kifelé is megütötték” – írja Facebook-oldalán Törley Katalin. A Kölcsey Gimnázium volt tanára azért indul a júniusi EP-választáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listáján, mert szavai szerint: „Nem tűrhetem tovább, hogy a hazámban a különvéleményért megalázzák és megverjék az embert. Nem tűrhetem tovább, hogy a kirúgás után már fizikai erőszakkal próbálnak meg elhallgattatni.”

Miközben a Tanítanék aktivistáit lökdösték, Orbán a színpadon arról beszélt, el akarja foglalni Brüsszelt. „Két lehetőségünk van: az egyik, hogy hagyjuk neki ezt, és végignézzük a menetelését Brüsszelbe. A másik lehetőség, hogy kiállunk a jövőnkért, és egy tanárt küldünk az EP-be, aki képes lesz valóban számonkérni Orbánt” – tette hozzá Törley.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!