Szentkirályi Alexandra mégsem értékeli a Nézőpont Intézettel Karácsony teljesítményét

2024. március 11. – 11:13

Másolás

Vágólapra másolva

„Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Karácsony mérlegen elnevezésű eseményünket egy későbbi időpontban fogjuk megrendezni. A rendezvény új időpontjáról később küldünk értesítést” – közölte a Nézőpont Intézet hétfőn. A kormányközeli intézet eredetileg kedden délelőttre hirdette meg az eseményt a Fidesz pártalapítványának székházába, és a Nézőpont munkatársai mellett Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is részt vett volna rajta. Hogy miért pont ő, az nem derült ki az esemény leírásából.

A közleményből nem derült ki, hogy miért marad el az esemény, ezért megkerestük az intézetet, hogy megtudjuk, miért nem tartják meg, és várható-e, hogy várható-e, hogy később megtartják az eseményt Szentkirályival. Kérdéseinkre az alábbi választ kaptuk:

Amennyiben további információval tudunk szolgálni a rendezvénnyel kapcsolatban, jelentkezünk!

A kormánypárt egyelőre még nem nevezte meg, kit indít Karácsony Gergellyel szemben a főpolgármesteri posztért. Gulyás Gergely február elején azt ígérte, márciusig állít főpolgármester-jelöltet a Fidesz. Németh Balázs, Győrffy Pál és Szentkirályi Alexandra neve is körbefutott már a sajtóban, március elején a volt köztévés Németh már bejelentette, hogy nem ő lesz a kormánypárt jelöltje. Szentkirályitól február elején a kormányinfón megkérdezték, hogy ő lesz-e a jelölt. Akkor azt mondta, hozzá egyelőre semmilyen felkérés nem érkezett, és persze érti az ezzel kapcsolatos találgatásokat, jelenleg viszont a kormányszóvivői munkára koncentrál.

A Fidesz főpolgármester-jelöltjéről Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója azt mondta, hogy kiváló jelöltjeik vannak, de taktikusnak is kell lenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!