Városi kitüntetése van annak a férfinak, aki cigivel és ajándékokkal vett rá kamaszokat, hogy szexeljenek vele

2024. március 4. – 08:09

Másolás

Vágólapra másolva

Városi kitüntetése van annak a férfinak, akitől maszkokat, szexruhákat, szexuális segédeszközöket foglaltak le a rendőrök Szigetszentmiklóson, írja a Népszava.

„Kezdeményezem, hogy Nagy János polgármester haladéktalanul terjessze elő a képviselő-testület elé a napokban elfogott, szigetszentmiklósi, gyermekprostitúció elősegítésével vádolt személy Testnevelési és Sport Díjának visszavonását” -írta Facebook-oldalán Fazekas-Verba Szabolcs, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) városi elnöke.

A férfitól azután foglalták le a segédeszközöket, hogy kiderült: városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, és nem titkolja vonzódását a fiatalokhoz. S. Tibor a kihallgatásán azt mondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló ösztönei kielégítésében.

A Magyar Narancs szerint S. Tibor az ezredfordulón a Kézilabda Sportkör elnökeként nyerte el a Városi Testnevelési és Sport Díjat. Ezt a hivatalos indoklás szerint azok kaphatják meg, „akik a település sportéletének fejlődése érdekében hosszabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytattak és számos elismerést vívtak ki” maguk és a város számára.

Városi kitüntetése volt a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon pedofíliáért elítélt volt igazgatójának, Vásárhelyi Jánosnak is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!