Egy zöld békajelmezt is lefoglaltak egy pedofilnál, aki cigivel és ajándékokkal vett rá kamaszokat, hogy szexeljenek vele

2024. február 28. – 09:33

Másolás

Vágólapra másolva

Maszkokat, szexruhákat, szexuális segédeszközöket foglaltak le a rendőrök egy férfinél Szigetszentmiklóson, miután kiderült, hogy városszerte tinédzsereket traktál itallal, cigarettával, ajándékokkal, és nem titkolja vonzódását a fiatalokhoz – közölte a rendőrség. A szigetszentmiklósi rendőrök egy anya októberi bejelentése után kezdtek el nyomozni, majd eljutottak a 63 éves férfihoz, akinek három áldozatát is azonosították. Kiderült, hogy a pedofil férfi esetenként 5-10 ezer forintot is kínált a kamaszoknak szexért cserébe, házának szeparéjában egy zöld békajelmezt is lefoglaltak a rendőrök.

S. Tibor a kihallgatásán azt mondta, szerinte nincs semmi kivetnivaló ösztönei kielégítésében. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, több rendbeli gyermekprostitúció, kihasználás és kóros szenvedélykeltés vétségének gyanúja miatt folytat ellene eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!