Deutsch Tamás szerint konteós gondolkodás azt képzelni, hogy Orbán Viktor akár tudhatott is a K. Endrének adott kegyelemről

2024. február 15. – 22:19

Másolás

Vágólapra másolva

Nincs a Fideszben semmiféle politikai válság, azt pedig csak „konteós gondolkodás” miatt gondolhatja bárki, hogy Orbán Viktor esetleg tudott a K. Endrének adott elnöki kegyelemről – mondta Deutsch Tamás a 444-nek Szekszárdon egy MCC-s rendezvényen.

A Fidesz EP-képviselője egész pontosan így fogalmazott azzal a feltételezéssel kapcsolatban, hogy a miniszterelnöknek tudomása lehetett az orszgos botrányt kiváltó döntésről:

„Én értem, hogy az önök konteós gondolkodásában a világ úgy működik, hogy az Atlanti-óceánon lévő áramlatok környezetvédelmi problémái is olyanok, amikről nyilvánvalóan Orbán Viktornak tudnia kell”, majd még a kamcsatkai viharokról is majdnem elkezdett beszélni, de a 444 riportere itt félbeszakította a fejtegetést.

A videóból kiderül még az is, hogy Deutsch nem látta a Magyar Péterrel készült Partizán-interjút, és nem olvasta Huth Gergely fideszes véleményvezér cikkét sem arról, hogy opportunista erjedés uralkodott el a Fidesz környékén 2022 óta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!