Karácsony pártja egy Vitézy Dávid–Orbán Ráhel-képpel reagált Ungár Péter kritikájára

2024. január 22. – 19:27

Másolás

Vágólapra másolva

Az Index hétfőn lehozott egy véleménycikket Ungár Pétertől, aki arról ír, hogy Karácsony Gergely nem jó főpolgármester-jelölt, mert rajta van a pártja EP-listáján is, tehát valójában nem a városra összpontosít, és Budapest olyan vezetőt érdemel, akinek a főváros az első.

„Úgy döntött, hogy a város üzemeltetése és a pártpolitika közül az utóbbit választja”

– írta Ungár. Szerinte Karácsony konfliktust csak posztokban vállal, amire példa a járatritkítások körüli kommunikáció, a „Rákos-Dubaj” támogatása és a „Lázár-féle Budapest-bérlet elleni hadjárattal szembeni fegyverletétel”.

Ezt Karácsony Gergely pártja, a Párbeszéd nem hagyta szó nélkül. A 24.hu azt írja, hogy egy 2015-ös fotóval reagáltak, ami a Szigeten készült, és csak Vitézy Dávid és Orbán Ráhel láthatóak rajta. Legalábbis a Párbeszéd verzióján, ugyanis az eredeti képet megvágták, így Risztov Éva olimpiai bajnok úszó lemaradt róla.

Decemberben került szóba, hogy az LMP főpolgármester-jelöltként indítaná Vitézy Dávidot, így talán nem véletlen, hogy Ungár is megemlítette véleménycikkében. Tarlós István januárban azt mondta, hogy hallott olyan pletykát, hogy az LMP és az egyik kormánypárt közös jelöltet indítana, de ezt az LMP elképzelhetetlennek tartja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!