Ötvenéves lett Gáspár Győző, Novák Katalin és Szijjártó Péter levélben köszöntötte fel

2024. január 9. – 13:52

Másolás

Vágólapra másolva

Novák Katalin köztársasági elnöktől és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől is levelet kapott a napokban Gáspár Győző, aki január 4-én ünnepelte ötvenedik születésnapját. Erről a TV2 Mokka c. műsorában beszélt a Fidesszel nyíltan szimpatizáló, Fidesz-párttag Gáspár Győző.

A külügyminisztertől kapott leveléből úgy tűnik, hogy meghívta őt az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre. „Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen. Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történő biztatásként is tekintek” – írta levelében egyebek mellett Szijjártó. Kerestük Gáspár Győzőt, hogy megtudjuk, hogyan zajlott a szervezés, kiknek küldött meghívást, Orbán Viktortól kapott-e levelet, de kérdéseinkre azt mondta, nem kíván bővebben nyilatkozni, hanem helyette „megélné a pillanatot.”

Fotó: TV2
Fotó: TV2

„Büszke vagyok, hogy született két lányom. A legbüszkébb arra vagyok, hogy van egy olyan feleségem, aki jóban-rosszban kitart. Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztársasági elnök asszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog” – mondta a Mokkában a Romantic frontembere, aki októberben arról beszélt, hogy ingyen vezetne polgármesterként egy nógrádi települést.

Gáspár Győző a fideszes Tranzit Fesztiválon is részt vett, ott Orbán Viktorral is találkozott. „Miniszterelnök úr nagyon örült nekem, ha nem így lett volna, biztosan a képet sem osztja meg, amitől iszonyú boldog voltam. Meg is ölelgettük egymást. Hihetetlen, mennyire laza és emberi a miniszterelnök” – mondta akkor.

Gáspár Győző korábban a Telexnek is adott interjút fideszes tagfelvétele után.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!