Gáspár Győző ingyen vezetne polgármesterként egy nógrádi települést

2023. október 26. – 13:00

Másolás

Vágólapra másolva

„Indulsz valahol képviselőnek vagy polgármesternek?” – kérdezték meg a fideszességét nyíltan vállaló Gáspár Győzőtől egy szerdán megjelent interjúban, amire Gáspár azt felelte, hogy hát, ha már így megkérdezték, akkor elmondja, hogy nagyjából egy hónappal ezelőtt egy falu megkereste, hogy kezdjenek együtt valamit. „Leültünk, elkezdtünk beszélgetni és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek” – mondta Gáspár, de azt nem árulta el, pontosan melyik település ez.

A Romantic frontembere beszélt arról is, hogy korábban is meg akarta mérettetni magát polgármesterként, akkor Nógrádmegyerben, de akkor az 1800 szavazatból csak 36-ot szerzett meg, és akkor az a show része volt, írta a naphire.hu, mely a videót is készítette Gáspárral.

„Most van egy nagyon nagy szerencsém, hogy nem lesz ellenfél” – mondta még Gáspár Győző, aki ingyen vezetné a települést. Azt azonban még nem tudja, fideszesként vagy függetlenként indulna el a választáson.

A vízió között egy olyan falu szerepel, „ahol a gyerekek örömmel mennek be az iskolába. Ahol a faluban, az üzletekben az emberek nem egymást gyűlölik, hanem egymást szeretik”. Szerinte a falu lakói örülnének, ha ő lenne a polgármester, mert neki nem kell lopni, ugyanis megvan mindene.

A beszélgetés során Mészáros Lőrinc is szóba került: róla Gáspár azt mondta, hogy szimpatikusnak tartja, mert „tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot” – mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!