A Mi Hazánk Mozgalom minden fővárosi kerületben állít polgármesterjelöltet

2023. december 16. – 17:01

Másolás

Vágólapra másolva

Minden budapesti kerületben önálló polgármesterjelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom – közölte Dúró Dóra, az ellenzéki párt elnökhelyettese a jelölteket bemutató szombati, budapesti sajtótájékoztatón az MTI tudósítása szerint.

Dúró Dóra kiemelte, a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen ellenzéki párt, amely mind a 23 kerületben önálló polgármesterjelöltet állít.

„Nem füstös szobákban, más pártokkal egyezkedve döntjük el, hogy kik legyenek a polgármesterjelöltjeink” – fogalmazott a politikus, hozzátéve: a saját tagságukból merítve, a saját utukat járva, harmadik utat mutatva a magyar közéletben döntötték el és választották ki, hogy kik azok, akiknek az önkormányzati választáson a fővárosban elsődlegesen kérik a választók bizalmát.

Dúró Dóra hangsúlyozta: sehol nem állítanak közös jelöltet semelyik balliberális párttal, sem a Fidesszel, továbbá az sem fordulhat elő, hogy az ő jelöltjeiket bárhol támogassák. Közölte, a kerületi polgármesterjelöltjeik az élet különböző területeiről érkeztek.

Van köztük oktatási, egészségügyi szakember, mérnök, sokan vállalkozók, van, aki a bankszektorban szerzett tapasztalatot, de van a jelöltek között nagycsaládos édesanya is.

Dúró Dóra – Fotó: Tenczer Gábor / Telex
Dúró Dóra – Fotó: Tenczer Gábor / Telex

Dúró Dóra a sajtótájékoztatón bemutatta a jelölteket, akik (a kerületek növekvő sorrendjében) a következők: Árendás Mónika, Babcsány Dávid, Marosvölgyi Anna, Pajor Tibor, Szikora István, Márki Anita, Zahuczky István Zsolt, Ébl György, Kvacskay Károly, Vékony Csongor, Zakar Gergely, Binder Csaba, Balog Csaba, Czeglédi János, Bartal András, Metes György, Fazekas László, Kaldenecker György, Egyed András, Tóth Zoltán, Szabó Sándor, Esze Tamás, Kovács Attila.

Toroczkai László nemrég interjúnkban arról beszélt, hogy még karácsony előtt bemutatják a budapesti kerületi jelölteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!