Lezuhant egy férfi a Mammut bevásárlóközpontban

2023. november 20. – 08:33

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap lezuhant egy 36 éves férfi a Mammut bevásárlóközpont egyik emeletéről – írja a 24. hu. A lap értesülései szerint a férfi nem élte túl a zuhanást.

A BRFK közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Az esettel kapcsolatban vasárnap kerestük a Mammut bevásárlóközpontot, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A II. kerületi polgármester október elején egyeztetést kezdeményezett a Mammut bevásárlóközpont üzemeltetőivel, hogy biztonságosabbá tegyék a plázát, ahol az elmúlt 13 évben heten lettek öngyilkosak. Korábban bejelentették azt is, hogy külön csoportot állít fel a Mammut, hogy megakadályozza a további öngyilkosságokat. Október közepén segítőpont is nyílt a bevásárlóközpontban, az ingyenes mentálhigiénés, áldozatsegítő és szociális tanácsadás minden pénteken 11:00 és 19:00 között várja a rászorulókat.

Legutóbb július végén ugrott le egy ember az épület tetejéről, ő a helyszínen meghalt.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!