Testvére szerint előre kitervelten, egy öreg autóért és egy mobilért ölték meg Bagdy Emőke fiát

2023. október 25. – 16:36

Másolás

Vágólapra másolva

Előre kitervelten, aljas szándékból, nyereségvágyból ölték meg Császár Zsoltot – állítja az ikertestvére, dr. Császár-Nagy Noémi, aki a Blikknek azt nyilatkozta, hogy szerinte a bátyját egy öreg autó és egy mobiltelefon miatt gyilkolták meg.

Ahogy arról korábban írtunk, az egyesült államokbeli Phoenixben több késszúrással megölték dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus 53 éves fiát, Császár Zsoltot. A 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson a rendőröknek beismerte a gyilkosság elkövetését. A férfit ezután letartóztatták, hirtelen felindulásból elkövetett gyilkossággal vádolják.

Császár-Nagy Noémi Arizónába utazott, hogy intézze a testvére halálával kapcsolatos ügyeket, és intézkedjen a holtteste hazaszállíttatásáról. „Csak én járhatok el az ügyben, mert én vagyok az egyetlen közvetlen hozzátartozó. A 83 éves édesanyám nem terhelhető azzal, hogy utazzon 27 órát, szálljon át kétszer, és tárgyaljon a kórboncnokokkal és a hivatalokkal” – mondta.

Arról is beszélt, hogy ő az egyetlen, aki betekinthet a rendőrségi iratokba. Bár a nyomozás még folyik, szerinte az már most egyértelmű, hogy Jackson vallomása – miszerint egy szóváltás hevében önvédelemből szúrta le Zsoltot – nem állja meg a helyét.

„A vallomás egy többszörösen visszaeső, éppen próbaidőre kiengedett, már másokat is bántalmazott ember hazugságait tartalmazza, nincs összefüggésben a tényekkel. Ez a férfi egész életét intézetekben töltötte, főként fiatalkorúak börtönében. Nincs vesztenivalója, ő otthon van a börtönvilágban, neki az a biztonság, bármely bizarr is ez. Ezzel szemben a társai nagykorúak, rájuk komoly büntetés vár."

Több elkövető volt, a bátyámat tőrbe csalták. Mindenkinek megvolt a maga dolga, mindenről van kamerafelvétel, dokumentumok, tanúk”

– mondta Császár-Nagy Noémi. Hozzátette, a bátyja teológia szakon végzett a Las Vegas-i egyetemen, emellett japán szakra is járt, felsőfokon beszélt japánul.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!