Megölték Bagdy Emőke fiát Amerikában

2023. október 24. – 23:46

Másolás

Vágólapra másolva

Egy férfi több késszúrással megölte Császár Zsoltot, Dr. Bagdy Emőke fiát az egyesült államokbeli Phoenixben – írja a Blikk. A hírt a lapnak a pszichológus is megerősítette.

Egy arizonai lap szerint a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont szombaton felhívta a testvére, hogy engedje be egy ismerősét, Császár Zsoltot vendégként a lakásába, amit ettől a testvérétől bérelt. Mikor az 53 éves Császár megérkezett, lezuhanyzott, de nem sokkal később Jackson megkérte, hogy a cuccait vigye ki a fürdőszobából. A bírósági dokumentumok szerint Császár megkérte, hogy várjon egy kicsit, majd összevesztek, lökdösődni kezdtek a konyhában, mire Jackson megfogott egy kést – elmondása azért, hogy megfenyegesse a férfit –, és háromszor megszúrta Császárt. Ezek után tovább dulakodtak, ezért még háromszor megszúrta a hálószobában.

Mikor a férfi meghalt, Jackson felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy megölte Császárt. Ezek után a 911-et is felhívta, hogy segítséget kérjen. A rendőrségnek azt mondta, hogy fenyegetve érezte magát, ezért ragadott fegyvert a nála kisebb és idősebb férfi ellen. Jacksont letartóztatták, hirtelen felindulásból elkövetett gyilkossággal vádolják.

Bagdy a Blikknek azt mondta, hogy szerinte nem ez történt, „a fiamat – aki teológus volt – egy rendezvényre hívták, azonban tőrbe csalták”, és rablógyilkosság áldozata lett.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!