Durván kiütött egy férfit egy vasúti biztonsági őr Miskolcon, majd a barátnőjét is leütötte

2023. október 8. – 18:59

Másolás

Vágólapra másolva

Egy, a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy biztonsági őr Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren, írja az rtl.hu. A felvételen egy félmeztelen férfi veszekedik az őrrel, egy nő pedig próbálja lecsillapítani, de sikertelenül. Végül a biztonsági őr egy jobb egyenessel leüti a felé közeledő férfit, majd a nőt is kiüti.

A MÁV sajtóosztálya az esettel kapcsolatban az Rtl.hu-val közölte: a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására. A videón látható vagyonőr nem a MÁV–Volán-csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója – hangsúlyozták válaszukban.

A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás indult – közölte a MÁV. A megyei rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!