Orbán: Átlagosan félhavi nyugdíjjal többet visz a postás novemberben

2023. szeptember 28. – 11:30

Másolás

Vágólapra másolva

Nyugdíjkiegészítést fizet novemberben a kormány a nyugdíjasoknak – jelentette be Orbán Viktor csütörtökön a hivatalos Facebook-oldalán, egy videóban. „Novemberben átlagosan félhavi nyugdíjjal többet visz majd a postás. Pontos elszámolás, hosszú barátság, a nyugdíjasok számíthatnak ránk” – mondta a miniszterelnök, aki a videó végén nyugdíjasok körében mosolyog a Fidesz V. kerületi irodája előtt.

A csoportkép a miniszterelnök korábbi Facebook-posztjai alapján nagy valószínűséggel a Belvárosi Polgári Szalon múlt pénteki születésnapi eseményén készült, bal szélén ott mosolyog tetőtől talpig rózsaszín szettben Rogán-Gaál Cecília, Rogán Antal üzletasszonnyá átlényegült exfelesége is.

A kormány a szerda délelőtti ülésén döntött a nyugdíjkiegészítésről, az erről szóló posztban azt írta a kormányfő, hogy „azon dolgozunk, hogy megőrizzük Magyarország függetlenségét”.

Délben kormányinfót tart Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, az eseményt élőben közvetítjük a Telexen, kövesse velünk!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!