Meg se mukkant, és inkább elkerekezett Kammerer Zoltán, amikor megszólította egy újságíró

2023. szeptember 23. – 23:01

Másolás

Vágólapra másolva

Az egyik gödi vasútállomáson futott össze véletlenül Kammerer Zoltán gödi polgármesterrel a Mérce egyik újságírója, amikor a gödi Samsung-gyárral kapcsolatos riportját készítette. Az egykori olimpiai bajnok kajakos eleinte mosolygott kicsit, de nem szólt egy szót sem, csak miután az újságíró feltett egy kérdést, fogta magát, és egy mukkot sem szólva elkerekezett.

Az újságíró arra lett volna kíváncsi, hogy mi Kammerer álláspontja arról, hogy a Mészáros Lőrinc nevén lévő Mészáros és Mészáros Zrt. természetvédelmi területen végzett munkálatokat, amelynek során alig maradt védett növény a területen.

A Mérce szerint a cég a gödi akkumulátorgyár víziközmű rendszerének építési munkálatai során több száz védett homoki kikericset semmisített meg. A hatóságok és a Duna-Ipoly Nemzeti Park egyébként kijelölte az átültetendő növényeket, a cég mégsem végezte el kielégítően a természetvédelmi területen való munkavégzés feltételéül megszabott előkészületeket.

Nem először fordult elő, hogy a Fidesz támogatásával polgármesternek megválasztott Kammerer elmenekül a kérdések elől. Az ATV interjúját is otthagyta, amikor a gödi akkumulátorgyárról kérdezték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!