Kifogyott a benzin a motorjából, családja szerint ezért sétált az M0-son a Kékfény bordélyházak üzemeltetésével vádolt volt riportere

2023. szeptember 21. – 06:05

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyos mellkasi sérülésekkel került a kórházba szeptember 10-én B. Béla, a Kékfény bordélyok üzemeltetésével vádolt volt riportere, miután elgázolták az M0-s autóúton. B. Béla korábban a közmédia Kékfény című műsorának volt bűnügyi riportere, ellene szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli, bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt. Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását kérte a 45 éves férfira.

Az Rtl.hu B. Béla családjától megtudta, hogy a férfi jelenleg is intenzív osztályon van, mert habár a baleset miatti sérülései jól gyógyulnak, közben tüdőgyulladást kapott. Az is kiderült, mit keresett gyalogosan az autóúton: családja szerint kifogyott a benzin a motorjából, ezért gyalogolt az M0-son.

Ahogy arról a Telexen is írtunk, a vádirat szerint a középkorú férfi 2021-től Budapesten és vidéki nagyvárosokban több ingatlant vett bérbe azért, hogy ott nők prostitúciós tevékenységet folytassanak. Az ügyészség közleménye szerint a bérbeadókat a férfi esetenként női bűntársai segítségével megtévesztette, eltitkolva előlük a lakás valódi használatát.

A férfi 2021 augusztusától 2023 januárjáig több mint 37 millió forint bevételre tett szert, melynek elvonását kéri az ügyészség. Ennek behajtása nem lesz könnyű, mert az érintett azt nyilatkozta, hogy a pénzt felélte. Az egykor a közmédiának bűnügyi riportokat készítő férfit kábítószer-birtoklással is vádolják, börtönbüntetésre számíthat.

Egy korábbi cikkünkben arról is írtunk, hogy a volt riporter négyszer annyit keresett a bordélyokkal, mint a Kékfénynek gyártott riportjaival.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!