Kirúgták az ágyipoloska-invázióval sújtott pszichiátriai otthon vezetőjét

2023. augusztus 30. – 22:18

Másolás

Vágólapra másolva

Elbocsátották Takácsné Hargitai Beátát, a már öt éve poloskainvázióval küzdő szentgotthárdi Rábaparti Integrált Szociális Intézmény vezetőjét, írta az Index, és az elbocsátást egy névtelenséget kérő forrásunk is megerősítette.

Információnk szerint Takácsnénak a szerda volt az utolsó napja intézményvezetőként, csütörtöktől egy megbízott intézményvezető veszi át a feladatait.

Korábban a Telexnek nyilatkozó dolgozók is megerősítették, hogy az otthonban lassan öt éve küzdenek a poloskainvázióval – hiába. Forrásaink szerint hiába álltak elő javaslatokkal, a vezetőség ezeket lesöpörte, és inkább elbagatellizálta a problémát. Közben olyan felmondási hullám kezdődött, hogy lassan az egész otthon működése ellehetetlenülhet.

Augusztus elején olyan súlyos volt a poloskahelyzet, hogy kijárási tilalmat vezettek be. A fenntartó akkor azt közölte, hogy az intézkedési tervnek megfelelően zajlik az otthonban „az irtás, fertőtlenítés, festés, takarítás, a fertőzött bútorzat és ruházat megsemmisítése, a visszafertőződés megakadályozása”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!