Gáspár Győző Orbán Viktorról: Micsoda poénjai voltak!

2023. augusztus 29. – 09:37

Másolás

Vágólapra másolva

Meghívottként vett részt a fideszes Tranzit Fesztiválon Gáspár Győző Győzike, aki a legutóbbi országgyűlési választás előtt, a Békemeneten vállalta fel nyíltan politikai hovatartozását, és azóta már a Fideszbe is belépett. A tévés celebként és Romantic-frontemberként ismertté vált Gáspárról az eseményen fotó is készült, ami bekerült például Orbán Viktor Mosolyalbumába is. A Blikk a tranzitos élményeiről kérdezte Gáspárt, aki azt mondta, neki ez a három nap volt a nyaralása csúcspontja.

„Miniszterelnök úr nagyon örült nekem, ha nem így lett volna, biztosan a képet sem osztja meg, amitől iszonyú boldog voltam. Meg is ölelgettük egymást. Hihetetlen, mennyire laza és emberi a miniszterelnök” – mondta a lapnak Gáspár Győző, aki azt mondta, azért ment el, hogy tanulhasson „nálam okosabbaktól, és rengeteget tanultam is.” Nem a fotók kedvéért ment, szögezte le, és azt mondta, már tavaly is kint volt.

A kedvenc pillanatiról azt mondta, hogy szerinte nagyon jól sikerült Gulyásék vitája, és nagyon tetszett neki Rogán gazdasági előadása is. „Jól megjegyeztem magamnak, amit a miniszterelnök úr mondott – az ő előadása is zseniális volt –, hogy ő okos emberekkel barátkozott mindig, ez fontos. És micsoda poénjai voltak! Lehet őt szeretni, vagy nem szeretni, de békében élünk! És lehet a Fideszt is ócsárolni, de a legfontosabb, hogy nem bombáznak minket, nem ölik az embereket Magyarországon” – adta át a Fidesz narratíváját Gáspár, aki már nagyon unja, hogy még mindig a Győzike-show-val és az abban játszott szerepével azonosítják.

Azt is mondta a lapnak, hogy természetesen segít majd az önkormányzati és európai parlamenti választásokban a Fidesz-KDNP-nek. Gáspárr Győző egyébként számos vezető fideszes politikussal készített képet a fesztiválon, köztük Gulyás Gergellyel is. A lap megkérdezte Gulyást, mit szólt a showman megjelenéséhez a fesztiválon. Sajtófőnöke azt írta vissza, hogy „miniszter urat meglepte, de minden választópolgár támogatását nagyra értékeli”.

A Blikk cikke után Gáspár Győző a Facebookon azt írta, hogy vissza kell utasítania minden „rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja”, hogy őt a felvállalt politikai közösségét járassa le. „Mindez azt is jelenti, hogy amennyiben a közeljövőben a Blikkben megjelenő tartalmak egyértelműen azzal a szándékkal kerülnek velem kapcsolatosan a nyilvánosság elé, hogy engem és rajtam keresztül mások méltóságát csorbítsák, úgy szeretném most egyértelműen jelezni, mindezeket visszautasítom, indokolt esetben pedig bírósághoz fordulok” – írta.

Gáspár Győző korábban a Telexnek is adott interjút a tagfelvétele után.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!